UČINKOVITOST IN VARNOST

Strokovnjaki na področju dermatologije v GamArde dermatoloških laboratorijih so razvili visoko učinkovito in varno nego.

Zahvaljujoč popolni kontroli na različnih stopnjah gojenja in predelave rastlin, strogi kontroli na vseh razvojnih fazah in končnem izdelku, dobite vse garancije za varno uporabo izdelkov.
Zahvaljujoč kliničnim raziskavam opravljenim pod dermatološko kontrolo neodvisnih združenj (Qualité France-Bureau Veritas) lahko še dodatno jamčimo za učinkovitost in varnost izdelkov GamArde.

EKOLOŠKO OZNAČEVANJE

Naša celotna paleta izdelkov ima oznako ORGANSKO, pridobljeno s strani uradnega združenja za certifikate Qualité France (članica Bureau Veritas) skladno s COSMEBIO certifikatom.

Gamarde laboratoriji tako zagotavljajo naravno kozmetiko narejeno iz rastlinskih sestavin pridelanih na ekoloških kmetijah, ki natančno spoštujemo pravila in so naravnana k varovanju okolja.Bureau Veritas.

Certifikat

GAMARDE INOVACIJE

Zahvaljujoč unikatnim sposobnostim, edinstvenemu znanju in prepovedjo uporabo sestavin,ki niso naravnega izvora, Gamarde dermatološki laboratoriji celo presegajo zahteve COSMEBIO.

Biti bolj organski kot oznaka Organsko…
Kot pionirji na tem področju smo danes edina izbira potrjene dermokozmetične nege, ki nudi 100% naravne proizvode. To absolutno zagotovilo, ki temelji na etiki preventive,varnosti in spoštovanja kupcev, nam omogoča, da lahko zagotovo trdimo, da so naši produkti 100% brez sintetičnih sestavin in barvil, brez konzervansov, fenoksietanola, etoksilantov, PEG, GSO…


Brezplačni e-priročnik samo za vas.

>> PRENESI TUKAJ <<
Koristni nasveti pri izbiri vaše kozmetike za nego sebe in vaših najbližjih.


 
 

Skupina izdelkov GamARde Slovenija

Gamarde-aktivno-vlazenje
Gamarde-hranljiva-higijena
Gamarde-korekcija-koze
Gamarde-nezna-higijena
Gamarde-olja-za-lepoto-telesa
Gamarde-termalna-voda
Gamarde-nega-mastne-koze
Gamarde-nega-zrele-koze
Gamarde-pigmentni-madezi
Gamarde-nega-za-noge
Gamarde-oblikovanje-telesa
Gamarde-zobne-paste
Gamarde-nega-za-moske
Gamarde-otroska-nega
Gamarde-zascita-pred-soncem
Gamarde-nega-las
Atopoijski-dermatitis
Podočnjaki