Gamarde ne »crklja« (uspava) kože, ampak vzpodbuja njene lastne procese (obnavljanja, razstrupljanja, hranjenja, hidracije, zaščite). Z uporabo Gamarda koža sama dela kar more. Konvencionalna (klasična-sintetična) kozmetika kožo uspava, ker ji od zunaj prinaša vse kar bi koža morala sama počet in koža »zaspi« zato se koža hitro navadi na ostalo kozmetiko, ki po cca 3-6 mesecih koži ne paše več in stranke potem iščejo drugo kozmetiko.

Veseli bomo vaših odzivov na naše izdelke. Vaše pohvale nas bodo dodatno motivirale, da bomo v svoje delo vlili še več energije in truda, vaše graje pa nas bodo hitro opozorile, kje moramo izboljšati svoj pristop, saj delujemo po principu: Pritožba je darilo.

Kakršnekoli izkušnje z uporabo naše kozmetike GamARde nam pišite na info@gamarde.si in z vašim dovoljenjem za objavo na naši spletni trgovini boste pomagali pri odločitvi tudi tistim, ki se še niso odločili za izdelke kozmetike GamARde.


Uporabnica kozmetike Gamarde, Lea

Ob samem začetku uporabe kozmetike gamarde sem imela take grozne izpuščaje-akne. To kozmetiko sedaj uporabljam dobro leto in sem zadovoljna, saj so spremembe več kot očitne. Priporočam pa jo vsem ki imajo podobne ali še hujše težave kot jaz, saj je moja koža po enoletni uporabi spet zaživela in dobila sijaj, je mehka na otip. Postala sem bolj samozavestna! Še en nasvet za vse uporabnike te kozmetike: bodite vztrajni, saj se izplača ves vaš trud!

Čistilna maska za mastno in nečisto kožo - 40 g

Uporabnici kozmetike Gamarde, Mira in Silvana

V začetku decembra sem v Nami v Ljubljani se zgolj priložnostno ustavila pri pultu s prodajnimi artikli Gamarde kozmetike in pri tem takoj dobila občutek kvalitetnega pristnega kozmetičnega izdelka.  Prvi kontakt z vašo kozmetiko  mi je predstavila gospa Vendi, ki je strokovno aplicirala nežni pilinzg , nato serum in dnevno nocno kremo tako da je po tem tretmaju bila moja koźa povsem ozaljsana. Odlocila sem se da tudi moja hci dobi koristne napotke za svojo problematiçno kozo in le te je tudi dobila pri prijazni gospe Vendi. Resniçno , ugotavljam in obcutim da gre za naraven proizvod,ki ga bova s hcerko vnaprej redno uporabljali. Levji delez k najini odlocitvi je vsekakor doprinesla gospa Vendi, ki ima res vse zasluge, da je bila odlocitev hitro sprejeta.
V novem letu vam zelim veliko poslovnih uspehov in tako zadovoljnih strank kot sva midve s hcerko. Mira in Silvana.

Brezplačni e-priročnik samo za vas.

>> PRENESI TUKAJ <<
Koristni nasveti pri izbiri vaše kozmetike za nego sebe in vaših najbližjih.


 
 

Skupina izdelkov GamARde Slovenija

Gamarde-aktivno-vlazenje
Gamarde-hranljiva-higijena
Gamarde-korekcija-koze
Gamarde-nezna-higijena
Gamarde-olja-za-lepoto-telesa
Gamarde-termalna-voda
Gamarde-nega-mastne-koze
Gamarde-nega-zrele-koze
Gamarde-pigmentni-madezi
Gamarde-nega-za-noge
Gamarde-oblikovanje-telesa
Gamarde-zobne-paste
Gamarde-nega-za-moske
Gamarde-otroska-nega
Gamarde-zascita-pred-soncem
Gamarde-nega-las
Atopoijski-dermatitis
Podočnjaki