Zavezali smo se, da ob izdelavi certificirane organske dermokozmetike, 100% naravnega izvora, spoštujemo človeka in njegovo okolje.

ODGOVORNOST DO OKOLJA

GamArde dermatološki laboratoriji se zavezujejo razvoju certificirane organske kozmetike, 100% naravnega izvora in popolnoma brez kemikalij. Da vzdržujemo vire iz našega okolja, uporabljamo samo reciklirano ali biorazgradljivo embalažo. Naši zaboji so iz vzdrževanih gozdov, črnilo pa je brez topil.

 

DRUŽBENA ODGOVORNOST

Naši izdelki so razviti, predelani in izdelani v Franciji v Calliac v Lot.Thus. Odgovorno zaposlujemo domačo delovno silo, tako doma, kot v tujini. Pri nabavi surovin spoštujemo pravila Fair-Trade trgovine in zaposlujemo lokalno prebivalstvo.

 

SOCIALNA ODGOVORNOST

Vodstvo skrbi za korektne odnose med zaposlenimi in zdravo delovno okolje. Lekarniško osebje je visoko usposobljeno, izšolano na področju dermokozmetike, zato lahko nudimo strankam zelo oseben pristop. Gamardovi laboratoriji so povezani tudi z inštitucijami za invalidne osebe, saj s tem želimo poudariti različnost, združevanje in enake možnosti.

 

 

Brezplačni e-priročnik samo za vas.

>> PRENESI TUKAJ <<
Koristni nasveti pri izbiri vaše kozmetike za nego sebe in vaših najbližjih.


 
 

Skupina izdelkov GamARde Slovenija

Gamarde-aktivno-vlazenje
Gamarde-hranljiva-higijena
Gamarde-korekcija-koze
Gamarde-nezna-higijena
Gamarde-olja-za-lepoto-telesa
Gamarde-termalna-voda
Gamarde-nega-mastne-koze
Gamarde-nega-zrele-koze
Gamarde-pigmentni-madezi
Gamarde-nega-za-noge
Gamarde-oblikovanje-telesa
Gamarde-zobne-paste
Gamarde-nega-za-moske
Gamarde-otroska-nega
Gamarde-zascita-pred-soncem
Gamarde-nega-las
Atopoijski-dermatitis
Podočnjaki