GAMARDE-LES-BAINS

Kozmetika Gamarde je dobila ime po termalni vodi Gamarde iz Gamarde-les-Bains. Gamarde-les-Bains je majhno naselje, ki se nahaja na JZ Francije v bližini Pirenejev. Na njegovo podnebje vplivata hkrati Atlantski ocean in Sredozemsko morje.
Blagodejni učinki termalne vode Gamarde so poznani že od leta 1515 in so s testiranji priznani tudi na področju kozmetike in dermatologije. Ker je do leta 1914 je Gamarde obiskalo že več kot 2000 gostov, se je Gamarde uvrstil na seznam zdravilišč in letovišč v Franciji, čemur je sledilo preimenovanje v Gamarde-les-Bains.
Med prvo svetovno vojno je terme uporabljala vojska kot rehabilitacijski center za svoje ranjence. Tudi ko je vojska zapustila terme, se je zgodba o uspehu zdravilne termalne vode nadaljevala. Popularnost Gamarde-des-Bains je naraščala vse do 1926. Takrat je nastal spor med lastniki zaradi del, ki so bila potrebna za uskladitev z na novo uvedenimi standardi na področju zdravstva, zaradi česar so terme začele propadati. Noben nadaljnji poskus za oživitev zdravilišča ni bil uspešen, se pa v zadnjem času zelo uspešno uporablja in trži dokazano zdravilno termalno vodo Gamarde.
Kozmetika Gamarde temelji na zdravilnih učinkih termalne vode Gamarde, ki dokazano pomaga pri odpravljanju težav s kožo.

 LABORATORIJI GAMARDE

Gamarde združuje učinkovitost, udobje in enostavno uporabo izdelkov narejenih s 100 % naravnimi postopki v Franciji. Mednarodni uspeh kozmetike Gamarde temelji na teh značilnostih, ki so tako pri nas, kot tudi v svetu, iz dneva v dan bolj priznana in iskana kvaliteta.

Gamardovi dermatološki laboratoriji se nahajajo v osrčju podeželja na jugu Francije v bližini mesta Mercuès (Caillac) z idiličnim dvorcem Château de Mercuès.

Naši laboratoriji so unikatni, saj so usposobljeni vse od področja snovanja svojih formulacij, do izdelave končnega izdelka, ki zapusti tovarno.

Vse to je mogoče zahvaljujoč:

- obvladovanju esencialnih olj za primerno doziranje in veliko učinkovitost naših izdelkov
- ohranjanju naravne kozmetike, ki ne vsebuje kemičnih aditivov
- aktivnim sestavinam 100% naravnega izvora
- dejstvu, da so vsi izdelki označeni z oznako BIO

Brezplačni e-priročnik samo za vas.

>> PRENESI TUKAJ <<
Koristni nasveti pri izbiri vaše kozmetike za nego sebe in vaših najbližjih.


 
 

Skupina izdelkov GamARde Slovenija

Gamarde-aktivno-vlazenje
Gamarde-hranljiva-higijena
Gamarde-korekcija-koze
Gamarde-nezna-higijena
Gamarde-olja-za-lepoto-telesa
Gamarde-termalna-voda
Gamarde-nega-mastne-koze
Gamarde-nega-zrele-koze
Gamarde-pigmentni-madezi
Gamarde-nega-za-noge
Gamarde-oblikovanje-telesa
Gamarde-zobne-paste
Gamarde-nega-za-moske
Gamarde-otroska-nega
Gamarde-zascita-pred-soncem
Gamarde-nega-las
Atopoijski-dermatitis
Podočnjaki