Arganovo olje organskega izvora

REDEK IN DRAGOCEN NEKTAR!

Izvor:
Arganovo drevo je redko drevo, ki ga najdemo v jugozahodnem Maroku. Tudi zato, ker ima pomembno vlogo pri preprečevanju širjenja puščav, ga je leta 1998 UNESCO uvrstil na svoj seznam svetovne dediščine. Dermatološki laboratoriji Gamarde arganovo olje odkupujejo od ženskega berberskega združenja, s tem pa aktivno sodelujejo tudi pri zaposlovanju lokalne delovne sile. Zlato deviško olje je pridobljeno s postopkom hladnega stiskanja arganovih plodov, ki ohranja vse neprecenljive lastnosti arganovega olja.


Argan

Pozitivni učinki Arganovega olja:

Arganovo olje je edinstveno naravno bogastvo. Sestavljeno je iz 80 % omega 6 maščobnih kislin in naravnega vitamina E (naravni antioksidant). Olje ima edinstvene kozmetične lastnosti, kot so na primer vlažilnost, hranljivost ter sposobnost obnavljanja in pomlajevanja kože. Vsem tipom kože zagotavlja odlično počutje in izjemno ugodje.
Intenzivni serum Argan - bogata koncentracija najbolj aktivnih sestavin Arganovega olja.


Se vam je že kdaj zgodilo, da se je vaša koža po uporabi arganovega olja svetila?

Razlog se skriva v spremenjeni strukturi zaradi segrevanja in posledično spremenjeni viskoznosti. Hladno stiskano arganovo olje GamARde se zelo hitro vpije v kožo, ne pušča svetleče polti, kožo naredi svilnato mehko in žametno.

Obnavlja in hrani celice povrhnjice in kožno pregrado. Suhi, občutljivi in srbeči koži nudi olajšanje, pomiri rdečino povezano z izsušenostjo kože ter trajno olajša občutek zategovanja in nelagodja, tudi v ekstremno hladnem in vetrovnem vremenu.


98% vseh sestavin je biološko pridelanih

100% vseh sestavin je naravnega izvora


Arganovo olje

<< VEČ INFORMACIJ >>

Gamarde-les-Bains termalna voda

VIR ŽIVLJENJA!

Izvor:
Termalna voda, uporabljena v naših izdelkih, izhaja iz osrčja Landes Forest, v zdravilišču Gamarde-les-bains. Teče čez kamnine različnih geoloških obdobij, kar pojasni njeno izjemno sestavo. Zaradi naravne mineralizacije in bogastva z žveplom je njene dermatološke učinke že leta 1841 priznala francoska Akademija za medicino.


Gamarde laboratoriji

Pozitivni učinki Gamarde termalne vode:

Termalna voda nudi koži dermatološko zaščito. Prinaša ugodje razdraženi in občutljivi koži. Po redni uporabi je koža ponovno pomirjena in voljna. Primerna je tako za nežno otroško kot tudi za odraslo kožo.Biti bolj organski, kot oznaka organsko!Bogata in hranljiva nega obraza

Hranljiva nega

<< HRANLJIVA NEGA >>

Brezplačni e-priročnik samo za vas.

>> PRENESI TUKAJ <<
Koristni nasveti pri izbiri vaše kozmetike za nego sebe in vaših najbližjih.


 
 

Skupina izdelkov GamARde Slovenija

Gamarde-aktivno-vlazenje
Gamarde-hranljiva-higijena
Gamarde-korekcija-koze
Gamarde-nezna-higijena
Gamarde-olja-za-lepoto-telesa
Gamarde-termalna-voda
Gamarde-nega-mastne-koze
Gamarde-nega-zrele-koze
Gamarde-pigmentni-madezi
Gamarde-nega-za-noge
Gamarde-oblikovanje-telesa
Gamarde-zobne-paste
Gamarde-nega-za-moske
Gamarde-otroska-nega
Gamarde-zascita-pred-soncem
Gamarde-nega-las
Atopoijski-dermatitis
Podočnjaki